Sugen på att ta ett truckkort? Det kan föra flera fördelar med sig – inte minst att det kan bli lättare att få jobb där truckkörning hör till arbetsuppgifterna. Nedan följer tips för att hitta en truckutbildning i Västerås samt lite info kring hur en sådan utbildning går till.

Hitta truckutbildning i Västerås

För den som är sugen på att ta truckkort är det, som många andra gånger, enklast att ta hjälp av internet. Sök efter ”truckutbildning i Västerås” eller liknande i en sökmotor för att se vilka resultat som dyker upp. Använd gärna kartfunktionen i sökmotorn – på så vis ges en tydlig överblick kring var dom olika utbildarna finns.

Läs på om dom olika utbildarna och vad dom har att erbjuda för att bilda en uppfattning kring vilken som är mest lämplig för dig.

Innehåll

Exakt vilket innehåll en truckutbildning har och hur den utförs kan skilja sig beroende på vilken utbildare som väljs men att målet är att deltagarna ska gå därifrån med ett truckkort är självklart.

För att få en uppfattning om innehållet följer här ett exempel hämtat från en utbildare som erbjuder truckkort i just Västerås.

 • Teori – En del av utbildningen består av teori och hos just där här utbildaren läses hela teorin på distans via nätet. Kursmaterialet är lättläst och deltagarna erbjuds obegränsat med tid för att läsa igenom det. Teoriprovet avläggs också online.
 • Praktiska delar – Till dom praktiska delarna hör övningskörning. Den här utbildaren erbjuder ”körgaranti”, vilket innebär att samtliga deltagare är välkomna tillbaka för att träna ytterligare om så önskas.När både den praktiska delen och teorin är avklarade och godkända skickas truckkortet ut.

  Snabba fakta

  Att genomföra en truckutbildning kan vara ganska snabbt gjort och att ha ett truckkort kan föra flera fördelar med sig. Inte minst kan det bli enklare att få jobb inom till exempel lager och logistik och dessutom bidrar det till en säkrare arbetsmiljö.

  Nedan följer ytterligare information från utbildaren som erbjuder truckutbildning i Västerås:

  • Nya kursstarter varje vecka
  • Bokning direkt på nätet
  • Betala med kort, Swish eller faktura
  • Möjlighet att göra om både körning och teori vid underkänt resultat – utan extra kostnad
  • Den praktiska delen genomförs tillsammans med erfarna instruktörer
  • Inga förkunskaper krävs
  • Prisgaranti
Hitta och gå en truckutbildning i Västerås