LUXTAR Premium Canbus H7 LED är en kraftfull lampa som passar lika bra till bil som till motorcykel. Lär dig mer om modellen.

3400 Lumen!

Det som framförallt kännetecknar lampan är att den erbjuder 3400 lumen. Lumen är en måttenhet som anger hur stark ljusstyrka som ges. Xenonlampor är kända för att finnas med hög lumen och med en bra lampmodell ges ofta 3200 lumen. Med LED ges därmed ytterligare styrka.

Fläktkyld

Att lampan är fläktkyld resulterar i en hög prestanda i kombination med lång livslängd. Det finns flera andra modeller som kan erbjuda liknande lumen men då med en betydligt kortare livstid.

”Marknadens mest Canbus säkra”

En stor återförsäljare av billampor anger att Premium Canbus H7 LED är ”marknadens mest canbus säkra” modell. Det innebär att även bilar med låga gränser för Canbus-systemet kan hantera dessa lampmodeller. Bland dessa nämns exempelvis Mercedes och Volkswagen.

Multivolt

Som många andra LED-modeller är Premium Canbus H7 LED multivolt. Det betyder att den kan användas till de flest fordon som har 9 – 45 V system.

Arbetstemperatur

Med arbetstemperatur menas inom vilket spann som lampan förväntas ge ett acceptabelt resultat. Denna modell hanterar ner till -40 grader och upp till 150 grader. Det bidrar därmed till dess långa livslängd.

Pris

Som med alla biltillbehör och reservdelar lönar det sig att jämföra priser hos flera återförsäljare. Så länge som man köper originaldelar bör man ändå vara säker på att få exakt samma kvalité. En stor återförsäljare av LED-produkter hade under våren 2022 ett pris på H7 LED på 1195 kronor per par.
Med ett pris på över 1000 kr går det att få fraktfritt hos ett flertal E-butiker. De som handlar online bör däremot alltid kontrollera, och jämföra, priset inklusive frakt.

Lång livslängd

Via flera innovativa lösningar får Premium Canbus H7 LED en mycket lång livslängd. En av sakerna är exempelvis inbyggda kontroller som reglerar strömmen ut till dioderna. Det gör att påfrestningen inte blir lika stor, under längre, tid och livslängden kan förlängas. Detta utifrån att regleringen kontrollerar strömpikar, värme osv.

Mer snabbfakta om Premium Canbus H7 LED

  • Färgtemperatur: 6000K
  • Canbussystem: Ja, lampan anses vara en av de mest kompatibla
  • E-godkänd: Premium Canbus H7 LED är inte E-godkänd
  • Effekt: Effekten är 52W
Lampfakta – LUXTAR Premium Canbus H7 LED