Ditec Sisjön finns i Västra Frölunda och har varit ett aktivt företag sedan år 2000. Ditec är en bilvårdsanläggning som erbjuder en rad olika tjänster inom just bilvård, bland annat rekond som är väldigt populärt. Andra tjänster som erbjuds är:

  • Lackskydd
  • Lackering
  • Rostskydd
  • Solfilm
  • Foliering
  • Sanering

Läs mer om samtliga tjänster nedan.

Lackskydd och lackering

Skinande lack gör att bilen ser både fräsch och välvårdad ut och hos Ditec Sisjön kan man få hjälp med både lackskydd och lackering. Lackskydd hjälper till att skydda lacken, vilket man kan förstå på namnet, så att den bättre klarar av allt som den faktiskt utsätts för på vägarna.

Lackering kan man ha nytta av om man fått en lackskada – till exempel en repa eller annan skada. Hos företaget försöker man i möjligaste mån att bara reparera den aktuella skadan i stället för att lacka om hela eller stora delar av fordonet.

Rostskydd

Precis som att lackskydd kan hjälpa till att hålla bilen fräsch längre kan även rostskydd göra detsamma. Ditec Sisjön erbjuder rostskydd för att man som kund ska slippa dyra och mer omfattande rostreparationer i framtiden. Efter utfört arbete får man som kund 3 års garanti på rostskyddet.

Solfilm och foliering

Ditec Sisjön erbjuder även montering av solfilm – något man kan ha nytta av på flera sätt. Det hjälper till att stänga ute värme, skyddar mot insyn och det dessutom bilen ett helt nytt utseende.

Vill man verkligen förnya sin bil kan man låta foliera den hos Ditec. Man kan välja att foliera hela eller bara delar av bilen – dels för att skydda den mot till exempel stenskott, dels för att ge den ett helt nytt utseende.

Rekond och sanering av Ditec Sisjön

Rekond är en populär tjänst bland bilägare – som i stort sett innebär att man får bilen storstädad. Ditec Sisjön erbjuder flera olika rekondtjänster med olika omfattning där man till exempel kan välja att få bilen ”rekondad” på insidan, på utsidan, båda delarna eller inför en försäljning.
Sanering är även det en tjänst inom rengöring och underhåll men främst om bilen råkat ut för mer omfattande problem. Det kan till exempel vara mögel eller dålig lukt till följd av rökning i bilen, eller att det uppstått en olycka med ett husdjur.

Avatar photo
Tjänsterna som finns att hitta hos Ditec Sisjön